JUNGLE DELICACY KAKAVA tiesiai iš Balio

KODĖL VERTA RINKTIS „JUNGLE DELICACY“ KAKAVĄ?

Kakavos galia slypi jos auginimo ir paruošimo būde. Kakavą auginame ir gaminame kartu su vietiniais ūkininkais Balyje, Dievų saloje. Už kiekvieno gurkšnio slypi daugiau nei 27 Balyje ūkininkaujančių šeimų istorijos, kurios sudaro mūsų kakavos pamatą ir puoselėja „Jungle Delicacy“ misiją. Ji su meile ir rūpesčiu perduota tiesiai iš augintojų rankų. Ši ypatinga Balio kakava yra laiminama pagal Balio hindu tradiciją (taip, laiminama!) net keliuose etapuose: sodinimo, auginimo, derliaus nuėmimo bei kakavos apdirbimo metu. Kiekviename kakavos masės luite išlieka dalelė Balio dvasios, kuri šiai rūšinei kakavai suteikia sakralumo ir dvasios. Puikiai tinka grupinėms praktikoms, dalintis su draugais ar naudojimui namuose.

BALIO KAKAVOS KILMĖ

Mūsų kakava gaunama iš derlingų Balio vakarų vietovių, kur salos kraštovaizdis, turtingas dirvožemis ir gyvos Balio žmonių tradicijos sukuria idealias sąlygas auginti ypatingas Trinitario kakavos pupeles. Salos kraštovaizdis, turtingas dirvožemis ir autentiškos Balio žmonių tradicijos sukuria idealias sąlygas auginti Trinitario kakavos pupeles. Ši ypatinga kakavos pupelių veislė buvo pasirinkta dėl savo subtilaus skonio ir prisitaikymo prie unikalaus Balio klimato, užtikrinant aukščiausios kokybės kakavos gamybą.

Kakava yra kilusi iš Balio, dar vadinamo dievų sala. Ši aukščiausios kokybės rūšinė kakava yra tvariai auginama ir apdorojama smulkių kakavą kultivuojančių ūkininkų bendruomenės Balio salos vakaruose. Auginama ir brandinama laikantis tvarumo praktikos. Kakavos medžiai auginami ir derlius imamas tvariai, taikant regeneracinę žemės ūkio praktiką. Taip užtikrinama, kad nedaroma žala aplinkai ar vietos bendruomenei. Etiškai auginama ir ruošiama Balio saloje, tiesiogiai remiant vietinius smulkius permakultūros ūkininkus ir jų šeimas. Kai gamybos ir tiekimo grandinėje yra mažiau tarpininkų, augintojams tai suteikia didžiausią naudą.

Trumpai:

Veganiška

Be gliuteno

Tvariai auginama ir minimaliai apdirbama rūšinė kakava

Auginama ir gaminama nepriklausomų smulkių šeimos ūkių Balio saloje, Indonezijoje

Palaiminta vietinio šventiko