2#Kavosliteratūra
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=540,h=540,fit=crop/AoPZa4vyXZC8Lj3k/screenshot-2024-01-15-194455-m2WrOen5jLFE2DJE.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=320,fit=crop/AoPZa4vyXZC8Lj3k/screenshot-2024-01-15-194455-m2WrOen5jLFE2DJE.png)
#Kavosliteratūra auksinė kavos ruošimo taisyklė:
1 litras vandens 60 gramų kavos
Nenorintiems sverti, 1 valgomajame šaukšte telpa 7g. maltos kavos. Vandenį kaitinkite iki 90 laipsnių, jei neturite kaip pamatuoti, pilnai užvirus vandeniui palaukite kelias minutes, tada jau pilkite vandenį į kavinuką, o supylus laukite 3-4 min.
Laukite, laukite, kartojam mes
Tikime, kad su kavos aparatu greičiau, bet jei norite pajusti tikrą kavos skonį verta laukti.