1#Kavosliteratūra
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=589,h=504,fit=crop/AoPZa4vyXZC8Lj3k/screenshot-2024-01-15-193651-d95rNjg82DUpD3x1.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=320,fit=crop/AoPZa4vyXZC8Lj3k/screenshot-2024-01-15-193651-d95rNjg82DUpD3x1.png)
#Kavosliteratūra. Pristatome naują Daore rubriką, kurioje kalbėsime apie kavą, jos istoriją, gaminimo litrus ir mililitrus, taip pat atsakysime į jums rūpimus klausimus. Tad kvieskite kavos bendraminčius ne tik ragauti šio gėrimo, bet ir turėti daugiau žinių apie jį.
Faktas, kaip blynas- geros kavos skonį labiausiai gadina cukrus.
Negalintys be jo, išbandykite beržų cukrų, jis mažiausiai paveiks kavos skonį, bet suteiks norimo saldumo ir tausos jūsų sveikatą.